Velkommen som elev ved Skarnes videregående skole!

rektor Skarnes vgs - Klikk for stort bildeKjære alle elever

Velkommen til Skarnes vgs. Vi gleder oss til å bli kjent med dere alle. Dette skoleåret vil vi ha elever på studiespesialisering og påbygg, datateknologi vg2, frisør vg2 og bygg, tømrer, BAT og rør.

Uansett hvilke fag du har valgt er det viktig at du arbeider godt, deltar aktivt i timer og bidrar positivt til et godt elevmiljø. På den måten kan alle elever mestre og legge et godt grunnlag for egen fremtid.

En god skole for deg

Vi er stolte av skolen vår. Vi ansatte ønsker virkelig det beste for dere elever og ønsker at dere alle skal lykkes.

Vi har en flott og hyggelig kantine med svært god mat. Kantina er et samlingssted for elever, ansatte og felles sosiale økter.

God hjelp og service

Vi har avdelinger for drift, renhold, kontor og IKT som yter service i alle ledd slik at skolen blir godt ivaretatt, er ren og du får god hjelp ved behov. I tillegg fungerer PCer i all hovedsak når de skal.

Miljøteamet består av voksne, blide og vennlige ansatte som virkelig ønsker at elever skal ha det trygt og godt på skolen. Lærerne har høy faglig kompetanse, er opptatt av tilrettelegging, relasjoner og faglige utfordringer slik at alle elever kan lære så mye som mulig.

Elevmedvirkning

Vi har et aktivt elevråd. Gjennom elevrådet kan du som elev engasjere deg og ta opp ulike spørsmål. Elevrådet setter i gang ulike arrangementer i samarbeid med ansatte. Det er god dialog mellom elevrådet og ledelsen, noe som også sikrer et godt og trygt elevmiljø.

Vi jobber sammen

Vi håper dere alle får et godt skoleår hos oss hvor dere lærer mye, får venner og opplever mestring. Husk at alle ansatte virkelig ønsker at hver og en av dere skal lykkes. Snakk med en voksen dersom det er noe vi må eller bør vite, eller noe du trenger å snakke om.  

Husk at DU kan påvirke mye av ditt liv😊

Med vennlig hilsen
Tone Cicilie Danielsdatter,
rektor