Velkommen som elev ved Skarnes videregående skole!

rektor Skarnes vgs - Klikk for stort bildeKjære alle sammen

Jeg begynte som rektor 1. februar, og gledet meg stort til jobben. Det har vært spennende å bli kjent med alle ansatte, hilse på de fleste elevene og finne ut av hvordan vi gjør ting her.

Det tar tid å komme inn i en rektorjobb, og jeg har fortsatt mye å lære. Men jeg har sett mye av det positive som skjer her ved skolen.

Hyggelig kantine

Vi har en flott og hyggelig kantine med svært god mat. Kantina er et samlingssted for elever, ansatte og felles sosiale økter som Kahoot, kake og utdeling av vitnemål og kompetansebevis.

God hjelp og service

Vi har avdelinger for drift, renhold, kontor og IKT som yter service i alle ledd. De sørger for at skolen blir godt ivaretatt, er ren og at du får god hjelp ved behov.

Miljøteamet består av voksne, blide og vennlige ansatte som virkelig ønsker at elevene skal ha det trygt og godt på skolen. Lærerne har høy faglig kompetanse, er opptatt av tilrettelegging, og er flinke til å gi faglige utfordringer slik at alle elever kan lære så mye som mulig.

Elevmedvirkning

Vi har også et aktivt elevråd. De møtes ofte, drøfter innkomne forslag og setter i gang ulike arrangementer i samarbeid med ansatte. Det er god dialog mellom elevrådet og ledelsen, noe som også sikrer et godt og trygt elevmiljø.

Skolens russ har også oppført seg eksemplarisk. De eldste elevene setter i stor grad standarden for oppførselen, og de har gått foran som gode eksempler.

Vi jobber sammen

Alle ansatte på skolen ønsker å bidra til at du skal ha det bra på skolen og lære mest mulig.

Din innsats er også avgjørende – både for skolemiljøet og framtida di. Husk at DU kan påvirke mye av ditt liv, så det er bare å stå på😊

Tone Cicilie Danielsdatter,