Sirkulærøkonomi ved Skarnes vgs

Byggteknikkelevene deltar i et prosjekt om sirkulærøkonomi. Lage nye boliger av gammelt treverk – såkalte "donormaterialer".

Demokrati og medborgerskap

Onsdag fikk Skarnes videregående besøk av stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen. Hun møtte først to elever fra byggavdelingen ved Skarnes videregående skole. Senere snakket hun med tillitsvalgtrepresentanter til elevrådet.

Fagfornyelsen, hva er det?

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Ombygging av Skarnes videregående skole

Ved Skarnes videregående skole er det gjennomført et omfattende vedlikeholdsarbeid. Dette startet i midten av juni 2019 og ble avsluttet til sommerferien 2020.

Ungdomsbedrifter fra Skarnes VGS vant priser.

To av ungdomsbedriftene ved Skarnes videregående skole vant priser under "digitalt" Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter.

Våre elever er på fullføringstoppen nasjonalt

Yrkesfagelevene ved Skarnes videregående skole ligger på fullføringstoppen nasjonalt. Dette viser tall fra Utdanningsdirektoratet.

Første dysleksivennlige skole i Innlandet

I september 2019 fikk Skarnes videregående skole godkjenning som Innlandets første dysleksivennlige skole.