Åpen skole 2023

Det er tid for "Åpen skole". I tillegg er dette en utdannings- og yrkesmesse her på Skarnes videregående skole.null - Klikk for stort bilde Skarnes vgs

Torsdag 19. januar fra klokka 18:00 til 21:00 braker det løs.

null - Klikk for stort bilde

Mye å se og oppleve  på Åpen skole

Her vil du kunne se og observere elever i forskjellige utdanningsprogram, både yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram.

Presentasjon av utdannings- og yrkesvalg

Du vil kunne få orientering i de forskjellige utdanningsvalgene fra våre lærere og rådgivere. Du vil kunne se deg om i forskjellige klasserom og få et innblikk i hva elevene gjør og hva utdanningen kan brukes til.

Det vil være ulike bedrifter representert for forskjellige yrker. Herunder også profesjoner som lege, tannlege, advokat og lignende.

Noen lærlinger vil også være tilstede for å si litt om hvordan det er å være lærling i sin bedrift. 

Stuntshow

Du få mulighet til å se et stuntshow med studenter fra Stuntakademiet på Slåstad. ISA eller International Stunt Academy holder til i lokalene etter Slåstad sentralskole.

Solidaritetskafé

Noen av våre elever etablerer en åpen kafé denne kvelden hvor du kan kjøpe deg noe enkelt å spise. Inntektene fra dette salget går uavkortet til å hjelpe flyktninger fra Ukraina.

Musikkutstyrsloppemarked

Skarnes videregående skole hadde musikklinje fra 2007 og fram til 2020. I denne forbindelse er det igjen en del musikkutstyr. Her har du en unik mulighet til å sikre deg både instrumenter og mye annet.

null - Klikk for stort bildeSamling av forskjellig musikkutstyr som selges på kveldens loppemarked