Maihilsen fra rektor

Nå har jeg vært rektor her ved Skarnes videregående skole i omtrent 100 dager. Det har vært veldig spennende og hyggelig, men også mye å sette seg inn i.

rektor Skarnes vgs - Klikk for stort bildeKjære alle sammen

Det å bli kjent med alle ansatte, hilse på de fleste elever og finne ut av hvordan vi gjør det her tar tid, og jeg har fortsatt mye å lære.

Samtidig har jeg blitt oppmerksom på mye av det positive som skjer her ved skolen.

Hyggelig kantine

Vi har en flott og hyggelig kantine med svært god mat. Kantina er et samlingssted for elever, ansatte og felles sosiale økter som Kahoot, kake og utdeling av vitnemål og kompetansebevis.

God hjelp og service

Vi har avdelinger for drift, renhold, kontor og IKT som yter service i alle ledd slik at skolen blir godt ivaretatt, er ren og du får god hjelp ved behov. I tillegg fungerer PC-er i all hovedsak når de skal.

Miljøteamet består av voksne, blide og vennlige ansatte som virkelig ønsker at elever skal ha det trygt og godt på skolen. Lærerne har høy faglig kompetanse, er opptatt av tilrettelegging, relasjoner og faglige utfordringer så alle elever kan lære så mye som mulig.

Elevmedvirkning

Vi har også et aktivt elevråd. De møtes ofte, drøfter innkomne forslag og setter i gang ulike arrangementer i samarbeid med ansatte. Det er god dialog mellom elevrådet og ledelsen, noe som også sikrer et godt og trygt elevmiljø.

Årets russ har oppført seg eksemplariske. De eldste elevene på en skole setter ofte standarden for oppførselen, og dette er supert i år.

Det går mot sommer

Det er kun få dager igjen av dette skoleåret og dere fortjener alle en god sommerferie med opplading opp mot neste skoleår, enten det er som elev her eller andre steder, jobb eller ute i lære. Uansett hva du skal, så ønskes du lykke til.

Husk at DU kan påvirke mye av ditt liv, så det er bare å stå på😊

Tone Cicilie Danielsdatter,