Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Elever mottok attester for digital veiledning

Andreklasse på dataelektronikerlinjen ved Skarnes videregående skole har hatt et vellykket samarbeid med biblioteket på Skarnes. Skarnes vgs

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Kontaktmøte for foresatte til elever i Vg1 yrkesfag

Mostphotos Skarnes videregående skole inviterer til kontaktmøte for foresatte til alle elever i Vg1 yrkesfag mandag 7. februar kl. 17.30 – 18.30

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Vi er på grønt nivå

Grønt nivå skarnes vgs Skarnes videregående skole er på grønt nivå fra mandag 17. januar.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.