Gratis webinar

Her er det et gratis webinar om dysleksi for deg som har barn med dysleksi, eller som har dysleksi selv.

Webinar er er det samme som en "oline presentasjon" eller "digitalt seminar"

Stortinget

Onsdag fikk Skarnes videregående besøk av stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen. Hun møtte først to elever fra byggavdelingen ved Skarnes videregående skole. Senere snakket hun med tillitsvalgtrepresentanter til elevrådet.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) er et nytt skoleadministrativt system som innføres i alle videregående skoler i Innlandet høsten 2020.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.