Åpen skole 2023

Det er tid for "Åpen skole". I tillegg er dette en utdannings- og yrkesmesse her på Skarnes videregående skole. Bilde av skolen Skarnes vgs Torsdag 19. januar fra klokka 18:00 til 21:00 braker det løs.

Husk fristen for å melde deg opp til privatisteksamen

1. februar er fristen for å melde deg opp til våreksamen som privatist, lærling og praksiskandidat.

Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres før jul.

Skarnes videregående skole ble tildelt Perspektivprisen

Prisen er tildelt oss for vårt systematiske arbeid knyttet til problemer med lese-, skrive- og matematikkferdigheter.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart 2022!

Mandag 15. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Maihilsen fra rektor

Nå har jeg vært rektor her ved Skarnes videregående skole i omtrent 100 dager. Det har vært veldig spennende og hyggelig, men også mye å sette seg inn i.

Elever mottok attester for digital veiledning

Andreklasse på dataelektronikerlinjen ved Skarnes videregående skole har hatt et vellykket samarbeid med biblioteket på Skarnes. Datagutta fikk sine attester Skarnes vgs