Fylkesmannen anbefaler at elever i videregående skole bruker munnbind på bussen.

Kantina får nytt golv

Det er ikke lenger behov for å ha hjemmeskole for alle elever på studieforeberedende utdanningsprogram.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Gratis webinar

Her er det et gratis webinar om dysleksi for deg som har barn med dysleksi, eller som har dysleksi selv.

Stortinget

Onsdag fikk Skarnes videregående besøk av stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen. Hun møtte først to elever fra byggavdelingen ved Skarnes videregående skole. Senere snakket hun med tillitsvalgtrepresentanter til elevrådet.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.