Hvilken utdanning velger du?

Klikk for stort bildeMandag 21. oktober var det  igjen tid for Utdannings- og yrkesmesse.

Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

To av ungdomsbedriftene ved Skarnes videregående skole vant priser under "digitalt" Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Vedlikeholdsarbeidet ved Skarnes videregående skole går stadig fremover. I disse dager legges det nytt golv i kantina.

Yrkesfagelevene ved Skarnes videregående skole ligger på fullføringstoppen nasjonalt. Dette viser tall fra Utdanningsdirektoratet.

I september fikk Skarnes videregående skole godkjenning som Innlandets første dysleksivennlige skole.