Elever møter næringslivet og lærebedrifter digitalt

Torsdag 27. januar arrangerer Arena Innlandet en digital møteplass mellom elever og næringslivet.

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Vi er på grønt nivå

Grønt nivå skarnes vgs Skarnes videregående skole er på grønt nivå fra mandag 17. januar.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Klart til å signere skjemaer for Elev-PC

Den digitale løsningen for å signere bestilling av elev-PC er nå klar.  Mostphotos

Vaksinetilbud for elever født 2004 og 2005

Alle som er født i 2004 og 2005 skal nå tilbys Koronavaksine på lik linje med den øvrige befolkningen i Norge. Vaksinen som benyttes er Moderna / Spikevax. Mostphotos

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.