På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Gult nivå ved Skarnes vgs

Det blir vanlig skole for alle klasser fra og med onsdag 20. januar.

rødt-nivå

Alle de videregående skolene starter det nye året med en skolehverdag på rødt nivå.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Mandag 21.desember er siste skoledag før jul for elevene i år.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Sirkulærøkonomi

Byggteknikkelevene deltar i et prosjekt om Sirkulærøkonomi. Lage nye boliger av gammelt treverk - såkalte "donormaterialer".

Elever svarer

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen.

Kantina får nytt golv

Det er ikke lenger behov for å ha hjemmeskole for alle elever på studieforeberedende utdanningsprogram.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.