Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Klart til å signere skjemaer for Elev-PC

Den digitale løsningen for å signere bestilling av elev-PC er nå klar.  Mostphotos

Vaksinetilbud for elever født 2004 og 2005

Alle som er født i 2004 og 2005 skal nå tilbys Koronavaksine på lik linje med den øvrige befolkningen i Norge. Vaksinen som benyttes er Moderna / Spikevax. Mostphotos

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Velkommen til skolestart 2022!

Mandag 15. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Sommerhilsen til ungdommen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Minneord - Hanne Foss

Det var med stor sorg vi mottok budskapet at Hanne Foss forlot oss alle 13. mai.

Beste sosiale entreprenører i Innlandet

De to ungdomsbedriftene "Mine Minner UB" og "Prosjekt Hverdagsgleder UB" ble kåret til de to beste sosiale entreprenørene i fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i går.

Sirkulærøkonomi ved Skarnes vgs

Byggteknikkelevene deltar i et prosjekt om sirkulærøkonomi. Lage nye boliger av gammelt treverk – såkalte "donormaterialer".